newdeal real estate group

Δωρεάν Σεμινάριο - Πως να ξεκινήσεις καριέρα στο Real Estate

Blog pages template without image

Blog pages template-[Copy #768] Blog pages template-[Copy #768] newdeal_admin • 30 Δεκεμβρίου 2022 • No Comments Blog pages template-[Copy #768] Blog pages …

Κατηγορίες αποτελέσματα

Χωρίς κατηγορία Έρευνα ιδιοκτητών Published on 21 Νοεμβρίου 2022 Διάβασε περισσότερα Χωρίς κατηγορία Αντιγάλις Published on 21 Νοεμβρίου 2022 Διάβασε περισσότερα Stories …

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Χωρίς κατηγορία Έρευνα ιδιοκτητών Published on 21 Νοεμβρίου 2022 Διάβασε περισσότερα Χωρίς κατηγορία Αντιγάλις Published on 21 Νοεμβρίου 2022 Διάβασε περισσότερα Stories …

Error screen

Δεν υπάρχει τίποτα εδώ! Μόνο εμείς! Είσαι βέβαιος ότι έκανες σωστή αναζήτηση; Πάμε πίσω!

Ημερ/μηνία

7 Ιουνίου και 8 Ιουνίου

Ώρα

14:30 έως 17:30

Περιοχή

Κανάρη 24, Κολωνάκι

Είσοδος

ΔΩΡΕΑΝ

Ξεκινήστε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα με την σωστή καθοδήγηση από την αρχή!

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια καριέρα στο real estate αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ο όμιλος newdeal real estate group με χαρά διοργανώνει ένα δωρεάν διήμερο σεμινάριο για να σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα προς την επιτυχία!

Το σεμινάριό μας, «Τα πρώτα βήματα στο Real Estate», είναι ιδανικό για όποιον θέλει να ξεκινήσει μια καριέρα στον συναρπαστικό και δυναμικό κόσμο του real estate. Είτε είστε πρόσφατος πτυχιούχος, είτε θέλετε να αλλάξετε καριέρα, είτε απλά έχετε ενδιαφέρον για τον κλάδο, αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι έμπειροι και επιτυχημένοι επαγγελματίες μας στο Real Estate αλλά και καθηγητές από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) θα μοιραστούν πολύτιμες ιδέες και συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε στον κλάδο και να πετύχετε στην καριέρα σας. 

Το σεμινάριό μας είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να δικτυωθείτε με άλλα άτομα και να συνδεθείτε με επαγγελματίες του κλάδου. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις, να μοιραστείτε τις δικές σας εμπειρίες και να αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για τον κόσμο του real estate.

Το σεμινάριο είναι εντελώς δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου και Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 2:30 στα γραφεία μας στο Κολωνάκι, Κανάρη 24. Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο real estate!

Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας στείλουμε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να συμμετάσχετε. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Δήλωση Συμμετοχής

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ