newdeal real estate group

Είστε κατάλληλος να γίνετε Σύμβουλος της newdeal;

Οι σύμβουλοι επενδύσεων Ακίνητης περιουσίας της newdeal καθορίζουν μόνοι τους το ωράριό τους, το μάρκετινγκ, παίρνουν πρωτοβουλίες και αναπτύσσουν την επιχείρηματικότητά τους. Είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και έχουν την ευθύνη της δουλειάς τους.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ AGENT – ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Οι Σύμβουλοι δραστηριοποιούνται με την υποστήριξη της newdeal  η οποία παρέχει χώρο γραφείου, εξοπλισμό, εκπαίδευση, γραμματεία και καθοδήγηση.

  • Οι περισσότεροι νέοι ξεκινούν από τις πωλήσεις ή ενοικιάσεις κατοικιών.

  • Οι Σύμβουλοι επιλέγουν την περιοχή στην οποία ειδικεύονται και στον τύπο ή τους τύπους ακινήτων.

  • Η σχέση πελάτη, αγοραστή ή πωλητή με τον Σύμβουλό του είναι σχέση εμπιστοσύνης.

  • Ο agent οφείλει στον πελάτη του ειλικρίνεια, διαφάνεια και συνεχές follow up. 

  • Για έναν αγοραστή, ο Σύμβουλος βοηθά τον πελάτη του να βρει το σωστό ακίνητο στη σωστή τιμή, χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις και καθοδηγεί στη νομική και οικονομική διαδικασία της συναλλαγής.

Ένας Σύμβουλος είναι για τους πωλητές που του έχουν αναθέσει τα ακίνητά τους, υπεύθυνος για την αποτελεσματική προώθηση του ακινήτου, τον προγραμματισμό υποδείξεων, τη διεξαγωγή open house, την παροχή συμβουλών σχετικά με τη διαμόρφωση και την τιμολόγηση, το χειρισμό των προσφορών και τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων.

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Συνδυάζει στοιχεία του μεσίτη, του Συμβούλου, του εκπαιδευτικού, του οικονομικού αναλυτή, του εκτιμητή και του Συμβούλου εσωτερικής διακόσμησης.

Οι συναλλαγές με τις οποίες ασχολείται αφορούν συνήθως σε σημαντικά ποσά, οικονομίες μιας ζωής για μια οικογένεια που μπαίνει σε δικό της σπίτι ή ένα ποσό που θα σώσει τον πωλητή από τα οικονομικά του προβλήματα.

Ο ρόλος είναι κρίσιμος. Διαχειρίζεται τις προσδοκίες και τα συναισθήματα των πελατών σχετικά με την απόκτηση ή την πώληση ενός συνήθως πολύ προσωπικού στοιχείου: του σπιτιού τους.

Ως Σύμβουλος- agent, θα διαδραματίσετε έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στη ζωή των πελατών σας. Επομένως, καλό θα ήταν να μπείτε στη δουλειά για τους σωστούς λόγους:

01: Σας αρέσουν τα ακίνητα και σας αρέσουν οι άνθρωποι; Ως σύμβουλος, θα μάθετε πολλά για τις πωλήσεις, τους τύπους ακινήτων, τις αρχές της εκτίμησης και τους παράγοντες της αγοράς ακινήτων, οπότε θα πρέπει πραγματικά να αγαπάτε τα ακίνητα.

02: Ένας επιτυχημένος agent είναι όμως και ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ανθρώπους. Οι σύμβουλοι αγαπούν να μιλούν με τους ανθρώπους για τα ακίνητα, τη ζωή τους ή την επιχείρησή τους. Τους αρέσει να συναντούν ανθρώπους, να φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και να βρίσκουν στους ανθρώπους αυτό που θέλουν. Η δουλειά περιλαμβάνει πολλές διαπραγματεύσεις αλλά και οικοδόμηση στενών σχέσεων.

03: Ευελιξία και ποικιλία. Οι agents δεν είναι κολλημένοι σε ένα γραφείο. 

Στις μέρες μας, το “γραφείο” ενός agent είναι το κινητό του ή το tabletτου. Οι σύμβουλοι επίσης δεν εργάζονται με αυστηρό ωράριο. Το ωράριό τους συχνά επηρεάζεται από τις ανάγκες και τη διαθεσιμότητα των πελατών.

04: Δεν θα κάνετε σχεδόν καμία μέρα το ίδιο πράγμα με την προηγούμενη.

Επίσης, σίγουρα δε θα κάνετε το ίδιο πράγμα συνεχώς και μέσα στην ημέρα. Σε μια μέρα μπορεί να είστε διαφημιστής, εκτιμητής, διακοσμητής, μεσίτης, διαπραγματευτής, διαμεσολαβητής, λογιστής και φωτογράφος. Υπάρχει τεράστια ποικιλία που περιορίζεται μόνο από την όρεξή σας και τη φαντασία σας.

05: Η αγορά ή η πώληση ενός σπιτιού είναι μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές συναλλαγές που θα συναντήσουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Πολλοί αγοραστές ακινήτων δεν γνωρίζουν πολλά για τον κλάδο. Μια συναλλαγή πώλησης περιλαμβάνει πακετάρισμα για μετακόμιση, καθαρισμό σπιτιού και επισκευές, επιθεωρήσεις και εκτιμήσεις, οικονομικές εκτιμήσεις κ.ά.

Βασικά, είναι αγχωτική αλλά και συναρπαστική ταυτοχρόνως, τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον πωλητή. Ένας agent διευκολύνει τα πράγματα.

Μπορείτε να βοηθήσετε τις οικογένειες σε μια περίοδο αλλαγών, να τους καθοδηγήσετε βήμα βήμα και να υποστηρίξετε όλες τις ανάγκες τους.

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας είναι στα χέρια σας, όσο μεγάλη ή μικρή κι αν θέλετε να είναι. Ως μέλος δικτύου, έχετε πρόσβαση στα βασικά εργαλεία που χρειάζεστε για να εργαστείτε. Στη newdeal έχετε 24ωρη business υποστήριξη και πρόσβαση στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία του κλάδου.

Εσείς όμως αποφασίζετε πόσους πελάτες ή συναλλαγές θέλετε να χειριστείτε, πώς θα προωθήσετε τον εαυτό σας και τις καταχωρίσεις σας και πώς θα εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Ως σύμβουλος, η δουλειά σας θα είναι σε μεγάλο βαθμό να λύνετε προβλήματα, μικρά και μεγάλα. Επικοινωνείτε αποτελεσματικά με αγοραστές, πωλητές και άλλους agents και αποκτάτε πρόσβαση στις πληροφορίες που απαιτούνται για την επίλυση διαφορών και τη διευθέτηση προκλήσεων.

Οι πελάτες σας θα περιμένουν από εσάς να έχετε τις απαντήσεις και τις λύσεις ή να ξέρετε πώς να τις βρείτε. Αν σας αρέσει να βρίσκετε λύσεις, η συμβουλευτική μπορεί να είναι μια εξαιρετική καριέρα για εσάς.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Οι αγορές, οι προτιμήσεις, οι τάσεις, τα δημογραφικά στοιχεία και οι οικονομίες αλλάζουν συνεχώς. Το επάγγελμα του Συμβούλου δεν αφορά μόνο τα ακίνητα. Περιλαμβάνει επίσης οικονομικά, νομικά, λογιστικά, design, ψυχολογία, στρατηγική, εκτίμηση, φωτογραφία, μάρκετινγκ και διαπραγματεύσεις. Οι Σύμβουλοί μας μαθαίνουν πάντα νέα πράγματα και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Δείτε πληροφορίες για το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης real estate σε συνεργασία με Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εδώ.

Image Caption

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ

Το αφήσαμε τελευταίο διότι, ενώ είναι ο πιο δημοφιλής λόγος που επιλέγεται το επάγγελμα αυτό από ολοένα και περισσότερους, δεν αρκεί ως κίνητρο για να πετύχετε ως σύμβουλος.

Αντίθετα, αν αγκαλιάσετε το επάγγελμα, το αγαπήσετε και το κάνετε με πάθος, τότε η επιτυχία είναι αναπόφευκτη, όπως και οι απολαβές. Ένας Σύμβουλος της newdeal μπορεί με μία μόνο πράξη να βγάλει πολλές χιλιάδες ευρώ και αυτό καθιστά το επάγγελμα πολύ δελεαστικό.

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ