newdeal real estate group

Είσαι έτοιμος να πουλήσεις το ακίνητο σου γρήγορα;

Αναλυτικά τα βήματα:

1. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ AGENT, ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας γρήγορα, το πρώτο βήμα είναι να βρείτε έναν επαγγελματία με σπουδές και εμπειρία στο real estate. Ο ιδανικός άνθρωπος θα γνωρίζει την τοπική αγορά, θα είναι μέρος ενός ισχυρού τοπικού δικτύου real estate, και θα έχει πιστοποιημένη εκπαίδευση για να μπορεί να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία, στην εκτίμηση, στη διαπραγμάτευση και να καταφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε!

Η newdeal είναι το μοναδικό δίκτυο real estate με ακαδημία την οποία πρέπει οι agents να ολοκληρώσουν με επιτυχία, ώστε να βγουν στην αγορά. Είναι επίσης το μοναδικό δίκτυο που συνεργάζεται με δημόσιο πανεπιστήμιο για την προαγωγή της γνώσης και της έρευνας.

2. ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΩΣΤΑ

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να πουλήσετε το σπίτι σας γρήγορα είναι η ανταγωνιστική κοστολόγηση. Αν κοστολογήσετε ακριβά, το ακίνητο θα μείνει περισσότερο στην αγορά. Επίσης, η ακριβή κοστολόγηση δε σημαίνει και ότι θα πουληθεί ακριβά: θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της αγοράς ούτως ή άλλως, αλλά θα πάρει περισσότερο χρόνο.

Ο agent σας θέλει και εκείνος να πετύχει την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης, για αυτό αξίζει να τον συμβουλευτείτε, και θα ξεκινήσετε αμέσως να δέχεστε προσφορές.

3. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ & ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να μπορούν να φανταστούν τη δική τους καθημερινότητα μέσα στο σπίτι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν το σπίτι είναι σε κακή κατάσταση.

Καθαρίστε από πάνω μέχρι κάτω, αδειάστε από περιττά έπιπλα, ώστε να μπορείτε να κάνετε υπόδειξη χωρίς να πέφτετε πάνω σε έπιπλα και αντικείμενα, ανοίξτε το χώρο και μην αφήσετε πολλά προσωπικά αντικείμενα, μόνο τα απαραίτητα, αν το ακίνητο κατοικείται.

Μην ξεχνάτε ότι ένα γεμάτο δωμάτιο φαίνεται σαν μικρό δωμάτιο, ενώ παράλληλα τα πολλά αντικείμενα δημιουργούν στρες στον επισκέπτη.

Μην ξεχνάτε την είσοδο! Είτε πρόκειται για μονοκατοικία, πολυκατοικία, κατάστημα κ.ο.κ., μπορείτε να φροντίσετε τουλάχιστον να είναι η είσοδος καθαρή, να λειτουργούν τα φώτα, αν είναι δυνατόν να είναι βαμμένη και ακόμα καλύτερα να έχει όμορφα φυτά που θα δημιουργούν μια ευπρόσδεκτη θετική ατμόσφαιρα.

______________

Η πώληση ενός ακινήτου δημιουργεί συνήθως μεγάλο άγχος – ειδικά όταν υπάρχει ανάγκη για γρήγορη πώληση (λόγω οικονομικής ανάγκης, λόγω γάμου, λόγω κάποιας απώλειας στη οικογένεια, λόγω μετάθεσης, διαζυγίου ή οτιδήποτε άλλο).

Δε χρειάζεται, ωστόσο, να πέφτει όλο το βάρος πάνω στον ιδιοκτήτη, όταν υπάρχουν επαγγελματίες που με μεγάλη όρεξη αλλά και τη σωστή κατάρτιση, μπορούν να σας αποφορτίσουν από όλη τη διαδικασία και να σας ενημερώνουν για την πορεία της ανεύρεσης αγοραστή.

Μην ξεχνάτε ότι ο agent σας ενδεχομένως να έχει ήδη ο ίδιος ή το δίκτυό του αγοραστή που α αναζητά ακριβώς αυτό το οποίο προσφέρετε στην αγορά!

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ