newdeal real estate group

  • Η εταιρική μας παρουσίαση

    ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ 

    Είμαστε μια real estate κοινότητα επαγγελματιών, με διαφορετικές ειδικότητες, που συνεργάζονται για την πώληση/ενοικίαση ενός ακινήτου.

    Στο δίκτυό μας μπορείς να βρεις επαγγελματίες από κάθε ειδικότητα: μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, συμβολαιογράφο, δικηγόρους και agents.

    Ο καθένας είναι πρόθυμος να μοιραστεί την εμπειρία, τη γνώση του και να συμβάλλει στην πώληση, αξιοποίηση ή επένδυση της ακίνητης περιουσίας.

    NEA ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    Η newdeal έχει ιδρύσει την πρώτη Ακαδημία Real Estate (ACADEMY REAL ESTATE), έναν Οργανισμό δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης εγκεκριμένο από το Ελληνικό Κράτος προσφέροντας διαρκή εκπαίδευση (και με υποτροφία) σε νέους υποψηφίους Συμβούλους.

    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 

    Πανεπιστημίου εξηγούν την οικονομία και το real estate, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, την ανάλυση και έρευνα αγοράς, την εκτίμηση της περιουσίας και τη διαπραγμάτευση. Η αποφοίτησή της εγγυάται την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία.

    ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    100% της αμοιβής! Είναι αλήθεια! Η γνώση, η κουλτούρα της συνεργασίας, το πάθος και ο χρόνος που επενδύεις, ανταμοίβονται. Προσφέρουμε τη μέγιστη προμήθεια της αγοράς.

    OPEN MINDED

    Eίμαστε ανοιχτοί στα ρεύματα σκέψης και πρακτικής που αφορούν στη βιομηχανία του real estate.

    Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των λαών και των ανθρώπων στον τρόπο που εκφράζονται μέσω των συναλλαγών τους.

    YOUR SUCCESS IS OUR PASSION 

    Σκεφτόμαστε ΕΣΕΝΑ και επιθυμούμε να είσαι στην κορυφή και να απολαμβάνεις: – Εξυπνο και αποτελεσματικό marketing και branding

    – Την καλύτερη εκπαίδευση στην αγορά – Τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, σχεδιασμένα για να ενισχύουν την εμπειρία real estate και

    – Προμήθεια έως 100% . Ενα μοντέλο σχεδιασμένο να κερδίζεις περισσότερα χρήματα. ΦΡΟΝΤΙΔΑ Δίνουμε αξία στις σχέσεις και χαιρόμαστε για κάθε ΝΕΑ που αναπτύσσεται

    COOLτούρα 

    Eίμαστε μαζί και για ννα περνάμε καλά. Στη newdeal είμαστε μία κοινότητα ίσων. Eίμαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον και για ό,τι NEO χτίζουμε και δημιουργούμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Η επιτυχία της κουλτούρας μας βασίζεται στο ότι ο καθένας μας έχει μία διαφορετική αλλά σεβαστή άποψη και την εκφράζει. Μοιραζόμαστε κοινό πάθος, θετική στάση ζωής και δημιουργούμε εμπειρίες ζωής.

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ 

    Είμαστε το μοναδικό σύγχρονο, lifestyle brand στην αγορά real estate που εργάζεται για να κάνει τη διαφορά στους επαγγελματίες. Τα παραδοσιακά δίκτυα δίνουν: * Έμφαση στο brand και όχι στον επαγγελματία * Παρέχουν περιορισμένη υποστήριξη * Fee, fee κι ΑΛΛΑ FEE

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

    – Διαρκή εκπαίδευση

    – Συνεχές coaching

    – Ατελείωτη υποστήριξη 24 ώρες επί 7 ημέρες

    Η ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη να διατηρεί την προσοχή σου σε ό,τι έχει σημασία. Στείλε ένα μήνυμα για οτιδήποτε και θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

    ΝΕΟ ΣΤΙΛ ΖΩΗΣ 

    Οι άνθρωποί μας εργάζονται αλλά επιθυμούν να περνούν καλά. Να είναι cool και να απολαμβάνουν την cοοlτούρα μιας ελεύθερης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

    Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

    ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ