newdeal real estate group

Το σπίτι του Ντι Κάπριο προς πώληση

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πουλά το σπίτι του στο Λος Άντζελες έναντι 5,75 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει χτιστεί εδώ το 1926, σχεδόν έναν αιώνα πριν.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο το έχει στην κατοχή του τρεισήμισι χρόνια και φέρει την ονομασία “Red Oak Manor”. Είναι κρυμμένο πίσω από πύλες, στους πρόποδες των βουνών της Σάντα Μόνικα.

Adobe-Stock-1

Είναι εναρμονισμένο με το τοπίο,  μοιάζει με δάσος, με πολλά είδη δέντρων που δημιουργούν ένα μαγικό, ήσυχο περιβάλλον. 

Τον Απρίλιο του 2018, Ο 46χρονος ηθοποιός και περιβαλλοντολόγος, Ντι Κάπριο το αγόρασε από τον μουσικό που κρύβεται πίσω από το όνομα “Moby” έναντι ενός ποσού λίγο πάνω από 4,9 εκατομμύριά δολάρια.

 Ο Moby είχε ανακαινίσει το σπίτι, που μοιάζει με αρχοντικό, δίνοντας μια σύγχρονη όψη, εγκαθιστώντας μια νέα κουζίνα με μαρμάρινους πάγκους καθώς και μια αποθήκη τροφίμων, ένα ατμόλουτρο και ένα σύστημα ασφαλείας. 

Η σύγχρονη εμφάνισή του έχει διατηρηθεί και το σπίτι των 431 τ.μ. είναι γεμάτο φως, ενώ παράλληλα διατηρεί μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων.

Adobe-Stock-243691376

Τα ταβάνια είναι ψηλά  και  μαζί με τα αρχοντικά παράθυρα συνθέτουν πρωτότυπες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Το σπίτι που είναι χτισμένο σε στιλ της εποχής Τυδώρ.

Διαθέτει χαρακτήρα και αυτό φαίνεται σε πολλά σημεία του. Η επίσημη τραπεζαρία, η αίθουσα πολυμέσων καθώς και τα τρία τζάκια  το αποδεικνύουν. Υπάρχουν επίσης δύο επιβλητικές κύριες σουίτες – υπνοδωμάτια, η μία με διαμορφωμένο χώρο για γιόγκα, καθώς και μια σουίτα επισκεπτών επιπλέον. Στον εξωτερικό περίβολο του οικήματος υπάρχει χώρος ψυχαγωγίας δίπλα σε πισίνα και σπα. 

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ