newdeal real estate group

Όλες οι ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε στην newdeal

Η newdeal είναι η εξέλιξη της επιχειρηματικής ιδέας στο real estate.

Η συμμετοχή στην κοινότητα της newdeal βασίζεται σε ενημερωμένους πολίτες και στο επιχειρηματικό τους πνεύμα

Γιατί να διαλέξει κάποιος την newdeal, ένα νέο brand;

Η αγορά διψά για καινοτομία. Το brand της newdeal είναι αδιάφθορo, φρέσκο και διαφορετικό.


Τι σημαίνει αυτό;

H φιλοσοφία της επιχειρηματικότητας είναι διαφορετική. O επιχειρηματίας που επενδύει στην newdeal δημιουργεί το δικό του δίκτυο συνεργατών και λαμβάνει μια εύλογη αμοιβή και προπάντων δίκαιη για τις υπηρεσίες που τους προσφέρει.

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του γραφείου απολαμβάνει μια σειρά προνομίων που δεν τα συναντά πουθενά αλλού. Αναλυτικά:

  1. Εισπράττει την μέγιστη αμοιβή. Λαμβάνει, δηλαδή, το 100% της προμήθειας, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ενεργός και προσηλωμένος στον στόχο.
  2. Κάθε χρόνο αμείβεται επίσης από την συμμετοχή του στην ανάπτυξη και στα έσοδα της εταιρείας.
  3. Συμμετέχει στην εκπαίδευση της newdeal που είναι μακράν η καλύτερη . Η συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία real estate είναι η ισχυρότερη απόδειξη. Και σημειώστε: Kανένα άλλο brand δεν έχει καταφέρει να συνδέσει την ανώτατη εκπαίδευση με την πραγματικότητα και την καθημερινότητα στο real estate.
  4. Απολαμβάνει το μίγμα μάρκετινγκ της newdeal το οποίο συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής και της κοινωνίας.

Η παροχή υπηρεσιών στο real estate είναι για εμάς life style. Είναι η κουλτούρα μας. Το μότο μας είναι: Your success is our passion


Γιατί να μην προτιμήσει κανείς να ακολουθήσει ένα παλιό δίκτυο και να αποφασίσει να ενταχθεί σε ένα νέο; Η απόφαση δεν εμπεριέχει κάποιο ρίσκο;

Η ελληνική κοινωνία και ειδικότερα οι αγοραστές και οι ιδιοκτήτες– στην συντριπτική τους πλειοψηφία- έχoυν γυρίσει την πλάτη τους στα παλαιά δίκτυα. Απόδειξη είναι ότι μόλις το 3% των αγοραπωλησιών ετησίως πραγματοποιείται είτε από τα ελληνικά είτε από ξένα υπάρχοντα δίκτυα.

Είναι φανερό λοιπόν πως στην ελληνική αγορά υπάρχει τεράστια ευκαιρία για κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Η newdeal ενσαρκώνει την ανάγκη των καιρών.


Ποια άλλη είναι η διαφορά ;

Ο broker/owner στα παραδοσιακά δίκτυα είναι ένα είδος τοποτηρητή -ομαδάρχηο οποίος με δικά του έξοδα και με πολύ προσωπικό κόπο “τρέχει” την επιχείρηση του αντιπροσώπου ή ιδιοκτήτη του brand.  Και ο συνεργάτης “πουλά” τον εαυτό του για ψίχουλα.


Δηλαδή η newdeal τι άλλο κάνει;

Είναι έντιμη απέναντι στον επιχειρηματία. Δεν λειτουργεί με την λογική του “αποικιοκράτη”.

Για παράδειγμα:

  • Ο ιδιοκτήτης γραφείου newdeal δεν πληρώνει ποσοστό επί των ακαθάριστων εσόδων της επιχείρησής του.
  • Δεν υποχρεούται να πληρώνει ποσοστό για ένα πλαφόν τζίρου.
  • Δεν υποχρεούται επίσης να καταβάλλει υψηλό μηνιαίο fee.
 

Η μόνη υποχρέωσή του απέναντι στη newdeal είναι η ανάπτυξη. Η επιτυχία του δηλαδή!


– Κάποιοι προβάλλουν την παρουσία τους σε πολλές χώρες, ως πλεονέκτημα. Εσείς τι λέτε επ’ αυτού;

Η παρουσία σε πολλές χώρες δεν ταυτίζεται κατ’ ανάγκη με την επιτυχία. Κατέχει κάποιος δεσπόζουσα θέση στις τοπικές αγορές; Αυτό έχει σημασία. Εάν εξαιρέσουμε ελάχιστες περιπτώσεις που μετριώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, κανένα “διεθνές” δεν το έχει καταφέρει . Αυτό είναι λογικό. Σε κάθε χώρα υπάρχουν διαφορετικά συναλλακτικά ήθη, διαφορετικά από εκείνα τα οποία πρεσβεύουν συνήθως τα διεθνή brands. Εμείς μιλάμε την ίδια γλώσσα του real estate με τους Ελληνες.


Η newdeal έχει διεθνή παρουσία;

Και μάλιστα πολύ στοχευμένα. Η παρουσία της newdeal είναι σε πόλεις χωρών όπου οι πολίτες τους έχουν ενδιαφέρον για ελληνικά ακίνητα και επενδύσεις στο real estate. Αξίζει να δει κανείς την χώρα προέλευσης των ξενών επενδυτών και θα καταλάβει πού πρέπει να έχει κανείς τη διεθνη δικτύωση.

Έχουμε σταθερούς αντιπροσώπους και γραφεία που ασχολούνται αποκλειστικά με τις επενδύσεις πελατών τους στην Ελλάδα.

Eίμαστε από τις λίγες ελληνικές εταιρείες με τόσες πράξεις πωλήσεων σε πολίτες χωρών του εξωτερικού.


– Τι θα λέγατε σε κάποιον που θέλει να μπεί στο χώρο και να επενδύσει;

Όταν πάρει την απόφαση να ανοίξει γραφείο, η newdeal θέτει τον εξής όρο: Να εκπαιδευτει καθημερινά στην εταιρεία ζώντας από κοντά όλους τους ρόλους που απαιτούνται για να διευθύνει την επιχείρηση.

Στην newdeal ασχολούνται με το πως να πετύχεις εσύ ο ίδιος και σου δείχνουν τον τρόπο. Σέβονται την επένδυσή σου, τις προσδοκίες σου και τα όνειρά σου.

Το δεύτερο πράγμα που ζητάμε να μάθει κανείς είναι να κάνει έρευνα γιατί έχουν αποτύχει ή αποχώρησαν δεκάδες γραφεία franchise άλλων, υπαρχόντων δικτύων.

Και τέλος, να συνειδητοποιήσει ποια είναι διαφορά μεταξύ μιας ατομικής επαγγελματικής δραστηριότητας δηλαδή η διαφορά ενός ικανού μεσίτη και μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών στο κλάδο.

Η λογική της newdeal είναι πολύ πρωτότυπη, τίμια και γεμάτη προκλήσεις. Αντάξια ενός σύγχρονου και καινοτόμου brand.

Συνιστούμε σε όλους τους υποψηφίους που θέλουν να ξεκινήσουν καριέρα ανοίγοντας ένα γραφείο real estate να κάνουν την ανάλογη έρευνα και θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στο βαθμό που μου το ζητήσει κάποιος. Your success is our passion.

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ