newdeal real estate group

Follow 2: Νέα Σχολή Σκέψης & Δράσης

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την πορεία της Σταυρούλας Βαμβακά* στο χώρο του real estate που οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου μοντέλου επιχειρηματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Η διαρκής επιτυχία είναι ένας συνδυασμός γνώσεων, νοοτροπίας και χαρακτήρα. Κανείς στον κόσμο δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας πώς γίνονται οι πωλήσεις ακινήτων στην Ελλάδα. 

Οσα σωστά έμαθα για το real estate και τα έχω προσαρμόσει στη χώρα μου τα οφείλω σε έναν κορυφαίο Καναδό μέντορα και εκπαιδευτή, τον Gil Ostrander, ο οποίος διακρίνοντας τη φλόγα μου για το επάγγελμα αφιέρωσε χρόνο να με εκπαιδεύσει προσωπικά, επί σειρά ετών, ερχόμενος ειδικά γι αυτό τον σκοπό στην Ελλάδα. Θεωρώ χρέος μου να τον μνημονεύσω, για να είμαι δίκαιη απέναντι στην Ιστορία.

Ο Gil, μια εμβληματική προσωπικότητα, άφησε το στίγμα του στην ανάπτυξη γραφείων και δικτύων real estate σε διάφορες χώρες του κόσμου. Η επίδρασή του στην μετέπειτα δημιουργία της σχολής σκέψης που ενσαρκώνει η newdeal για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στο κλάδο μας είναι σημαντική.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ NEW DEALS… 

Είμαι ένας άνθρωπος της πρώτης γραμμής και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Έχω πουλήσει αμέτρητα σπίτια σε Έλληνες και ξένους επενδυτές και έχω συμμετάσχει ενεργά να κλειστούν χιλιάδες συμφωνίες στην Ελλάδα, σε μια από τις πιο δύσκολες αγορές παγκοσμίως, βοηθώντας τους συνεργάτες μου στις υποθέσεις τους με ιδιοκτήτες και ενδιαφερόμενους.

Σέβομαι και αγαπώ τους αgents, γιατί είναι άνθρωποι της πρώτης γραμμής και είμαστε στην ίδια πλευρά. Θέλω να τους βλέπω να είναι δικαιωμένοι από τις επιλογές τους και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Να κερδίζουν χρήματα με αξιοπρέπεια και να είναι αναβαθμισμένοι κοινωνικά. 

Η ιδέα της newdeal δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από την συνέχεια αυτής της σχολής σκέψης. Κι αυτό εκφράζεται με το νέο σύστημα αμοιβών (προμήθεια 100%) καθώς με τη θέσπιση υποχρεωτικής εκπαίδευσης όλων των μελών μας στην Ακαδημία real estate της newdeal η οποία συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικότερα το Εργαστήρι Εφαρμογής και Εκπαίδευσης Λογιστικής.

Γιατί υποχρεωτική η εκπαίδευση; Έχω δει χιλιάδες ανθρώπους να επενδύουν χρόνο και χρήμα και να αποτυγχάνουν επαγγελματικά και εκατοντάδες γραφεία να κλείνουν ή να φυτοζωούν με την ελπίδα να πουλήσουν πολλά ακίνητα χωρίς σύγχρονη οργάνωση και γνώση. 

ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ

Η πώληση ενός σπιτιού φαίνεται σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσει κανείς μερικές χιλιάδες ευρώ!  Άλλωστε οι υψηλές αμοιβές είναι ο πιο δημοφιλής λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το επάγγελμα!

Η συνήθης προμήθεια ενός κλασικού μεσίτη είναι 2% από την κάθε πλευρά – αγοραστή και πωλητή – δηλαδή 10.000 € για ένα σπίτι αξίας 250.000 €. Είναι όμως κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν κάποιος ασχολείται μόνος του, ερασιτεχνικά, από το σπίτι του ή part time σε μεσιτικό γραφείο. Χωρίς καθοδήγηση, κάνοντας του κεφαλιού του, ή ακολουθώντας λάθος οδηγίες ή πρακτικές από μεταφράσεις εγχειριδίων ξένων δικτύων, πάλι φτωχά θα είναι τα αποτελέσματα. Οι συνθήκες πώλησης ακινήτου στην Ελλάδα δεν είναι ίδιες ακριβώς με αυτές στην Νέα Υόρκη.

Για να πετύχετε πολλές πωλήσεις δεν αρκεί να ξέρετε ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος στη δουλειά. Έχει σημασία και πώς εφαρμόζεις το σωστό και αποφεύγεις το λάθος. Ο τρόπος δεν είναι μόνο ένας, διαχρονικά ίδιος παντού στην υφήλιο. Είναι κάτι που αλλάζει μαζί με την  κοινωνία και την τεχνολογία.

 

Για να μάθεις τον τρόπο ακολούθησε με!

***

Όσοι θέλετε να συζητήσετε θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης ή έχετε κάποια απορία ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της μέσω email ή τηλεφωνικά ή μέσω των social media!

Η Σταυρούλα Βαμβακά είναι η πρόεδρος της newdeal, του νέου και ανερχόμενου δικτύου στην Ελλάδα, που προσφέρει εκπαίδευση ανωτάτου επιπέδου στους συνεργάτες καθώς και την μεγαλύτερη προμήθεια στην αγορά.

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ