newdeal real estate group

  • Γνώρισε τον τρόπο ζωής μας

    Η Σταυρούλα Βαμβακά, ηγέτης της newdeal real estate group, έχει μακρά επιχειρηματική εμπειρία και η γνώση που έχει αποκτήσει την βοήθησε να δημιουργήσει ένα brand συνώνυμo με την ευχάριστη εμπειρία σας ως μελλοντικός ιδιοκτήτης σπιτιού.

    Το Lifestyle της newdeal real estate group δημιουργήθηκε μετά από χρόνια αφοσίωσης, προσπάθειας και αδιαμφισβήτητης επιτυχίας στην αγορά ακινήτων. H Σταυρούλα Βαμβακά έχει δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που όχι μόνο μοιράζεται το όραμα και το πάθος της, αλλά έχει πίστη και ακολουθεί τις σωστές πρακτικές και τις ευκαιρίες.

    Η newdeal real estate group προσφέρει την ευκαιρία για κάθε άτομο να πετύχει τον τρόπο ζωής που ονειρεύεται να έχει.

    Η Σταυρούλα Βαμβακά έχει την ικανότητα να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις. Η κουλτούρα της είναι βασισμένη στην εργασιακή ηθική που μαζί με την πίστη και το πάθος της για πρόοδο και εξέλιξη είναι ένας τρόπος ζωής.

    Η Σταυρούλα πιστεύει ότι όσο μεγαλύτερο είναι το όνειρο, τόσο πιο σημαντική είναι η ομάδα. Για κάθε μέλος της newdeal υπάρχουν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που θα βοηθήσουν να οδηγηθεί προς την επιτυχία. Και αυτή η δουλειά φαίνεται στην αγορά. Ο υποψήφιος αγοραστής ή πωλητής ακινήτου όταν έρχεται σε επαφή με τον Σύμβουλο της newdeal βιώνει μια ευχάριστη επαγγελματική εμπειρία.

    Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ REAL ESTATE

    Η Σταυρούλα Βαμβακά έχει σπουδάσει Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκε από νωρίς με επιχειρήσεις και από το 2005 είναι αφοσιωμένη στο real estate.

    Η επαγγελματική ηθική, η προσήλωση σε αρχές και ορθές πρακτικές που χαρακτηρίζουν την πορεία της έτυχαν διεθνούς αναγνώρισης.

    Έχει επιβραβευθεί από πλήθος πελατών του εξωτερικού και από την εμπιστοσύνη ενός ευρέως δικτύου συνεργατών που είναι συνδεμένοι με την εταιρεία και έχουν έδρα στις χώρες εκείνες όπου οι πολίτες τους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Λίβανος κ.α).

    Η Σταυρούλα Βαμβακά γνώρισε το real estate αρχικά ως υποψήφια αγοράστρια σπιτιού στα βόρεια προάστια κατά την διάρκεια της φρενήρους ανάπτυξης των πωλήσεων ακινήτων στην Ελλάδα, στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

    Τότε, είχε έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τους επαγγελματίες” του κλάδου και εξεπλάγη! “Πώς είναι δυνατόν για το πιο ακριβό προϊόν στην αγορά να παρέχονται τόσο χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες; αναρωτήθηκε”. Αντί λοιπόν να αγοράσει ένα σπίτι αποφάσισε να επενδύσει ιδρύοντας μια εταιρεία, την newdeal, που θα είχε σκοπό την καλύτερη εμπειρία πωλητών και αγοραστών !

    Κόντρα στις κυρίαρχες αντιλήψεις της εποχής, ακολούθησε νέα πρότυπα και νέες πρακτικές, πολλές από τις οποίες εξέλιξε μιλώντας με τον κορυφαίο καναδό μέντορα και εκπαιδευτή, Gil Ostrander, η συμβολή του οποίου στην ανάπτυξη δικτύων real estate υπήρξε καταλυτική. Τα αποτελέσματα την δικαίωσαν.

    Το τέλος της πολυετούς κρίσης βρήκε την newdeal πιο ανεπτυγμένη από ποτέ! Eπί σειρά ετών θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ επί τρία συνεχή χρόνια , 2019, 2020,2021, και εν μέσω κορωνοϊου, η newdeal αποσπά το βραβείο Diamond of the Greek Economy”.

     

    Στα τέλη του 2021 εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο υπηρεσιών καλώντας νέους και παλιούς επαγγελματίες, γραφεία και ομάδες να δημιουργήσουν μια νέα γενιά ηγετών και να στεγάσουν την επιχειρηματικότητα τους απολαμβάνοντας συνεργασίες, εκπαίδευση και εξωστρέφεια.

    Παράλληλα, η συνεργασία της newdeal με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Εκπαίδευσης και εφαρμογών Λογιστικής- ΕΚΠΑ) είναι ιστορικής σημασίας. Αναβαθμίζει την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου και προσφέρει προστιθέμενη αξία στην εργασία του καθενός.

    Σε συνδυασμό με την υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων της Ακαδημίας real estate, παρέχεται μια εκπαίδευση ανωτάτου επιπέδου για ανθρώπους που επενδύουν στην επιστημονική γνώση και ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσωπική τους επιτυχία και ανάπτυξη.

     


    Το εγχείρημα της newdeal έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συζητήσεις, ενώ η νέα γενιά το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.

    Αυτή τη στιγμή η newdeal έχει πάνω από 200 συνεργάτες και 4 γραφεία. Τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν κάνει αίτηση να αναπτύξουν γραφεία newdeal άλλοι 5 ανεξάρτητοι επιχειρηματίες (Με τη μέθοδο franchise). Για να ανοίξεις ένα γραφείο newdeal είναι υποχρεωτική η επιτυχής ολοκλήρωσή της εκπαίδευσης η οποία διεξάγεται σε πραγματικές συνθήκες (προσομοίωση).

    Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

    ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ