newdeal real estate group

  • One Stop Shop

    Η πιο μοντέρνα και πρωτοποριακή εταιρεία real estate marketplace

    ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ – ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ

    ______________

    Η newdeal είναι το κορυφαίο real estate network στην Ελλάδαμια κοινότητα η οποία παρέχει κάθε είδους εξειδικευμένη υπηρεσία που αφορά το ακίνητο.

    Το δίκτυό μας στελεχώνουν υψηλού επιπέδου επαγγελματίες όπως δικηγόροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, συμβολαιογράφοι και φυσικά agents.

    Είμαστε μια real estate κοινότητα επαγγελματιών που συνεργάζονται για την πώληση, ενοικίαση ενός ακινήτου, που ανταλλάσσουμε συστάσεις, δημιουργούμε συνέργειες και κάνουμε συνεργασίες με στόχο την πώληση/ενοικίαση/κατασκευή ενός ακινήτου.

    Οι Σύμβουλοι Επενδύσεων και Ακίνητης Περιουσίας είναι η αιχμή της ανάπτυξης πωλήσεων και του δικτύου μας.

    Ο καθένας μας που συμμετέχει στην newdeal είναι πρόθυμος να μοιραστεί την εμπειρία, την γνώση του και να συμβάλλει στην πώληση, αξιοποίηση ή επένδυση της ακίνητης περιουσίας.

    ΝΕΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

    ______________

    Συνεργασία με τον Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Τμήμα Λογιστικής Τ.Δ.Ε.Ο.

    Η newdeal έχει ιδρύσει την πρώτη Ακαδημία Real Estate (ACADEMY REAL ESTATE)έναν Οργανισμό δια βίου μάθησης και εκπαίδευσης εγκεκριμένο από το Ελληνικό Κράτος προσφέροντας διαρκή εκπαίδευση (και με υποτροφία) σε νέους υποψηφίους Συμβούλους.

    Καθηγητές πανεπιστημίου εξηγούν την οικονομία και το real estate, τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ, την ανάλυση και έρευνα αγοράς, την εκτίμηση της περιουσίας και τη διαπραγμάτευση.

    Η αποφοίτησή της εγγυάται την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία.

    Eπίσης η συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστρικό Πανεπιστήμο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και κύκλοι επιμόρφωσης για τα μέλη μας αποτελούν μια τομή στην πορεία της επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης. Είναι η σφραγίδα της αξιοπιστίας μιας νέας γενιάς επαγγελματιών της newdeal που αλλάζει το τοπίο της παροχής υπηρεσιών.

    ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ______________

    Οι Σύμβουλοι μας, οποιασδήποτε ειδικότητας μπορούν να απολαμβάνουν το 100% της προμήθειας ως αμοιβή! Είναι αλήθεια! Η γνώση, η κουλτούρα της συνεργασίας, το πάθος και ο χρόνος που επενδύεις, ανταμείβονται.

    Προσφέρουμε την μέγιστη αμοιβή της αγοράς επιστρέφοντας στα μέλη μας το 100% της προμήθειας, επιτυγχάνοντας τους ετήσιους στόχουςαλλά και επιπλέον έσοδα από την συμβολή τους στην ανάπτυξη του δικτύου.

    OPEN MINDED

    ______________

    Eίμαστε ανοιχτοί στα ρεύματα σκέψης και πρακτικής που αφορούν τον κλάδο του real estate. Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των λαών και των ανθρώπων στο τρόπο που εκφράζονται μέσω των συναλλαγών τους.

    YOUR SUCCESS IS OUR PASSION

    ______________

    Σκεφτόμαστε εσένα και επιθυμούμε είναι να είσαι στην κορυφή και να απολαμβάνεις:

    • Εξυπνο και αποτελεσματικό marketing και branding

    • Την καλύτερη εκπαίδευση στην αγορά

    • Τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, σχεδιασμένα για να ενισχύουν την εμπειρία real estate 

    • Την μέγιστη αμοιβή, προμήθεια έως 100%Ενα μοντέλο σχεδιασμένο να κερδίζεις περισσότερα χρήματα

    ΦΡΟΝΤΙΔΑ

    _______

    Δίνουμε αξία στις σχέσεις και χαιρόμαστε για κάθε νέα που αναπτύσσεται και δημιουργεί κοινή COOLτούρα. Eίμαστε μαζί για έναν επιπλέον λόγο. Να απολαμβάνουμε την επαγγελαμτική μας ζωή, να περνάμε καλά.

    Στην newdeal είμαστε μία κοινότητα ίσων. Eίμαστε υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον και για ό,τι NEO χτίζουμε και δημιουργούμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Η επιτυχία της κουλτούρας μας βασίζεται στο ότι ο καθένας μας έχει μία διαφορετική αλλά σεβαστή άποψη και την εκφράζει. Μοιραζόμαστε κοινό πάθος, θετική στάση ζωής και δημιουργούμε εμπειρίες ζωής.

    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

    ____________

    Είμαστε το μοναδικό network, lifestyle brand στην αγορά real estate που εργάζεται για να κάνει τη διαφορά στους επαγγελματίες.

    Τα παραδοσιακά μεσιτικά δίκτυα δίνουν:

    • Έμφαση στο brand και όχι στον επαγγελματία

    • Παρέχουν περιορισμένη υποστήριξη

    • Fee, fee κι ΑΛΛΑ FEE

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

    ___________

    Η ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη να διατηρεί την προσοχή σου σε ό,τι έχει σημασία. Στείλε ένα μήνυμα για οτιδήποτε και θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

    ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΖΩΗΣ

    ________

    Οι άνθρωποί μας εργάζονται αλλά επιθυμούν να περνούν καλά. Να είναι cool και να απολαμβάνουν την cοοlτούρα μιας ελεύθερης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

    Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

    ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ