newdeal real estate group

Η newdeal είναι εργαστήρι γνώσης και real success story

Επιχειρηματίας με πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, που κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, ο Κώστας Καντιώτης είναι ο νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης newdeal στο Μαρούσι. Ξεκίνησε ως Σύμβουλος Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία. Και όταν η newdeal αποφάσισε να μοιράσει την τεχνογνωσία της δημιουργώντας νέα σημεία επιχειρηματικής ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα, ο Κώστας Καντιώτης δήλωσε παρών!

– Πως πήρες αυτήν την απόφαση;

Η ανάπτυξη και η πρόοδος είναι στη φύση μου ως προσωπικότητα και η newdeal είναι μια εταιρεία που εκφράζει με τον ιδανικότερο τρόπο την ανήσυχη και επιχειρηματική ανθρώπινη φύση.

– Θα λέγαμε ότι η newdeal είναι ένα θερμοκήπιο επιχειρηματικής ανάπτυξης στο real estate;

Ωραία, το θέτετε. Το δικαιολογεί αυτό που είπατε η φροντίδα των στελεχών της newdeal για την επιτυχία μας και η κουλτούρα γύρω από την εκπαίδευση .Το μότο είναι γνωστό: Your success is our passion.

– Eσείς πώς θα χαρακτηρίζατε την newdeal;

Ένα εργαστήρι γνώσης και ένα real success story για το real estate!

– Θέλετε να μας το εξηγήσετε;

Η Ακαδημία real estate που έχει ιδρύσει η newdeal περιλαμβάνει κύκλους εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης δια βίου για ενήλικες που είτε ξεκινούν τώρα το επάγγελμα είτε το έχουν εξασκήσει και θέλουν να βελτιώσουν την τεχνογνωσία τους και τη θέση τους στην αγορά.

– Πώς πήρατε την απόφαση να συνδέσετε το επιχειρηματικό σας μέλλον με την newdeal;

Έχω μάθει να συνδέομαι με τα πρόσωπα. Να μελετώ και να κρίνω ποιοι είναι οι φορείς των ιδεών και των κοινών οραμάτων. Η δουλειά μου που είναι ολόκληρη η ζωή μου είναι η επαφή με ανθρώπους Η πορεία, η ιστορία και η επιτυχία των ανθρώπων που ηγούνται στην newdeal και ειδικά της Σταυρούλας Βαμβακά είναι γνωστή. Όλοι μας έχουν κερδίσει δίπλα της. Η πρόταση για εκσυγχρονισμό, πρόοδο, αναδιανομή των εσόδων προς όφελος όλων ξεπερνά τα στενά όρια. Είναι η εξέλιξή του real estate. Είναι το μετά και αφορά όλους όσοι εργάζονται στη βιομηχία παροχής υπηρεσιών.

– Δηλαδή δεν έχει σημασία το brand;

Η newdeal επενδύει στα πρόσωπα και όχι σε απόμακρα brand. Eμπιστεύεται τις ικανότητες του καθενός και την επιθυμία του να πετύχει. Σέβεται τις προσδοκίες μας και παρέχει όλα τα εργαλεία για να το πετύχουμε. Eίμαστε μια κοινότητα που έχει πρόσωπα αυτόνομα, έχει αξία και έχει όνομα (brand), λέγεται newdeal.

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ