newdeal real estate group

5 λόγοι για να επιλέξετε Ελληνικό Δίκτυο Real Estate

Οι Έλληνες έχουν μια μακρόχρονη παράδοση στο επιχειρείν, καθώς και ένα ενισχυμένο πνεύμα επιχειρηματικότητας και δημιουργικής σκέψης.

01 | Παράδοση στο επιχειρείν
Το επιχειρηματικό πνεύμα αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο για ανάπτυξη και την επιτυχημένη διαχείριση δραστηριοτήτων στον χώρο του real estate.

02 | Προσωπικές άνθρώπινες σχέσεις
Ως Έλληνες τιμούμε τις προσωπικές σχέσεις και την κοινωνική αλληλεγγύη, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη καλλιέργεια καλών σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες στον τομέα του real estate.

03 | Γρήγορη προσαρμογή σε οικονομικές συνθήκες
Εχουμε δείξει ικανότητα προσαρμογής σε διάφορες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, καθώς και να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις σε προκλήσεις.

04 | Άριστη γνώση της τοπικής αγοράς
Η γνώση της τοπικής αγοράς και της κοινωνικο-πολιτισμικής δυναμικής είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία στο real estate. Ωs Έλληνες, με τη βαθιά κατανόηση του τοπικού περιβάλλοντος, μπορούμε να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές στους συνεργάτες μας.

05 | Πάθος για επιτυχία

Πολλοί από εμάς δείχνουμε ένα είδος πάθους και δέσμευσης προς τον τομέα μας, που μπορεί να μεταδοθεί και στους συνεργάτες μας, δημιουργώντας μια θετική ενέργεια και ανάπτυξη.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μοντέλο της newdeal. Στην newdeal, η ελληνική κουλτούρα και η φιλοσοφία αποτελούν τον πυρήνα της επιχειρηματικής μας αρχής.

Αντλούμε έμπνευση από την πλούσια ιστορία και τις αξίες μας, που βαθιά ριζωμένες στην ανθρωπιστική προσέγγιση, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική δράση, ενθαρρύνουν την αυθεντικότητα και την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης με σκέψη και δημιουργικότητα.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης της Ακαδημίας της newdeal , για Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας που είναι στο ξεκίνημα της καριέρας τους σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Λογιστικής Τ.Δ.Ε.Ο, αποτελούν έναν δυναμικό συνδυασμό που ενσωματώνει την ελληνική κουλτούρα και την επιχειρηματική σοφία στην καθημερινή πρακτική. Μέσω αυτής της μοναδικής προσέγγισης, η newdeal δημιουργεί ένα πλαίσιο όπου ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να εξελιχθεί και να ξεκινήσει την καριέρα του με σιγουριά και στήριξη.

Γίνε Σύμβουλος Επενδύσεων Ακινήτων

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ