newdeal real estate group

Οδηγώντας την επανάσταση!

Πώς η newdeal αναδεικνύει την τοπική αγορά και ανατρέπει τα παραδοσιακά δίκτυα

Στον κόσμο του real estate, η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματικού μοντέλου και δικτύου- ελληνικού ή ξένου- μπορεί να αποτελέσει τη διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας. Συχνά, κάποιοι χωρίς πείρα στρέφονται σε διεθνή δίκτυα με την προσδοκία ότι θα πετύχουν αυτομάτως υψηλές πωλήσεις.

 

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ
Τα μεγάλα διεθνή δίκτυα τείνουν να υπόσχονται μεγάλες επιτυχίες με ελάχιστη προσπάθεια. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση, αποδεικνύεται οικονομικά ασύμφορη. αναποτελεσματική και μη βιώσιμη. Το αποδεικνύει χαρακτηριστικά το υψηλό ποσοστό αποχώρησης όσων εισέρχονται στο χώρο και ειδικότερα στην προηγμένη αγορά των ΗΠΑ όπου τα ξένα δίκτυα είναι ισχυρά διότι είναι και τοπικά: Σύμφωνα με την έρευνα του NAR, το 75% των μεσιτών αποχωρεί μέσα στο πρώτο έτος και το 87% αποχωρεί μέσα στα πέντε πρώτα έτη από την είσοδό τους στην επαγγελματική αγορά​​​​​​​​.

 

ΥΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συνδρομές και οι συνεισφορές που απαιτούνται για να παραμείνει κανείς μέλος σε αυτά τα δίκτυα σπάνια αντισταθμίζονται από τον αριθμό των πραγματικών συστάσεων και συνεργασιών που προκύπτουν. Αυτό συνεπάγεται ότι οι επαγγελματίες επενδύουν περισσότερο από όσα αποκομίζουν και οδηγούνται σε έναν φαύλο κύκλο υψηλών εξόδων με περιορισμένη ανταπόδοση. Η πραγματικότητα στο real estate είναι πιο περίπλοκη και η επιτυχία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τη γνώση της τοπικής αγοράς, την προσωπική σχέση με τους πελάτες και την ικανότητα να προσαρμόζεστε σε μεταβαλλόμενες συνθήκες.

 

ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πολλά διεθνή δίκτυα ακολουθούν ένα μοντέλο ανάπτυξης που φέρνει στο νου τις πρακτικές της παλαιάς αποικιοκρατίας: αντί να χτίζουν γέφυρες διεθνών συνεργασιών στρέφονται κυρίως στην εκμετάλλευση των τοπικών αγορών. Αυτή η πρακτική, θυμίζει την αφαίμαξη των τοπικών πόρων για το όφελος της ‘μητρόπολης’ – δηλαδή της μαμάς εταιρείας και δημιουργούν ένα δυσανάλογο οικονομικό μοντέλο εις βάρος της τοπικής ευημερίας. Γεγονός πάντως είναι ότι η μαζική παρουσία ξένων δικτύων στην ελληνική αγορά real estate δεν κατέληξε σε επιτυχία. Δημιούργησε όμως μια εμπειρία η οποία συνέβαλε στην εμφάνιση και ενός δικτύου που εστίασε στη διόρθωση των αδυναμιών τους.

 

 

Η newdeal είναι η λύση
Στην αντίπερα όχθη, η newdeal προσφέρει μια διαφορετική πρόταση η οποία επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη, την παροχή πόρων και εργαλείων που είναι πραγματικά χρήσιμα στους agents και στη δημιουργία μιας πραγματικής κοινότητας που στηρίζεται σε συνεργασίες και αμοιβαία υποστήριξη.

 

Τι χρειάζεται και γιατί μόνο ένα ελληνικό δίκτυο μπορεί να το προσφέρει:
Στον χώρο των ακινήτων, η γνώση και οι δεξιότητες που απαιτούνται εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατανόηση της τοπικής αγοράς, η νομοθεσία και η φορολογία στον τομέα του real estate καθώς και ο τρόπος των διαπραγματεύσεων που δεν είναι ίδιος σε όλον το κόσμο. Αυτές οι γνώσεις είναι κάτι που μια εταιρεία με βαθιά κατανόηση της τοπικής κουλτούρας, όπως μια ελληνική εταιρεία, μπορεί να προσφέρει καλύτερα.

 

Ξεπερνώντας τα στερεότυπα: Πώς η newdeal ανατρέπει το παραδοσιακό μοντέλο στο real estate
Στη newdeal, πιστεύουμε στην ανάπτυξη μέσω της εκπαίδευσης, της συνεχούς ενημέρωσης και της προσαρμογής στις τοπικές αγορές, ενώ όσοι συμμετέχουν στο δίκτυό μας απολαμβάνουν πιο δίκαιη κατανομή των κερδών και χαμηλότερα κόστη συμμετοχής. Αυτό σημαίνει ότι η επένδυση που κάνει κανείς στο δίκτυο της newdeal είναι πιο αποδοτική και οικονομικά βιώσιμη. Η newdeal είναι μια ελληνική εταιρεία real estate που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους agents να επιτύχουν στις τοπικές τους αγορές. Η εκπαίδευση που παρεχει και η υποστήριξη έχουν προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Η ΠΡΩΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ REAL ESTATE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η newdeal έχει ιδρύσει την πρώτη Ακαδημία real estate στην Ελλάδα. Η Ακαδημία προσφέρει προετοιμάζει τους Συμβούλους για την επιτυχία στην ελληνική αγορά. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με τη νομοθεσία, τη φορολογία, τις τεχνικές πωλήσεων και μάρκετινγκ, καθώς και τις τοπικές αγοραστικές συνήθειες και πρακτικές.

 

Η συνεργασία της newdeal με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ξεκίνησε το 2021 και βασίζεται στην τεχνογνωσία της newdeal στον τομέα του real estate και στην επιστημονική εξειδίκευση του ΕΚΠΑ. Η συνεργασία αυτή προσφέρει στα μέλη του ελληνικού δικτύου μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

 

  • Προσαρμοσμένη εκπαίδευση και υποστήριξη: Αυτό σημαίνει ότι οι μεσίτες αποκτούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στην τοπική αγορά.
  • Πρακτική εμπειρία: Μέσω των ειδικών προγραμμάτων που συνδέουν την θεωρία με την πράξη, οι Σύμβουλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε πραγματικές αγοραπωλησίες ακινήτων. Αυτό τους βοηθά να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους επιδόσεις.
  • Διεπιστημονική συνεργασία: Η συνεργασία της newdeal με το ΕΚΠΑ προσφέρει στα μελη του δικτύου της τη δυνατότητα να συνεργαστούν με επαγγελματίες από διαφορετικά επιστημονικά πεδία. Αυτό τους βοηθά να αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του τομέα του real estate.

Επιπλέον, το μοντέλο της newdeal είναι σχεδιασμένο για να δημιουργεί μακροχρόνιες και βιώσιμες επιχειρηματικές σχέσεις. Eστιάζουμε στην οικοδόμηση ενός δικτύου με βάση την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και την αμοιβαία ωφέλεια, όπου κάθε μέλος μπορεί να συνεισφέρει και να επωφεληθεί από τη συλλογική επιτυχία.

 

Με βάση τα δεδομένα η newdeal παρέχει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά διεθνή δίκτυα, προσφέροντας ένα πιο ισορροπημένο και δίκαιο μοντέλο για την ανάπτυξη στον κλάδο του real estate, το οποίο ενισχύει την τοπική αγορά και παρέχει πραγματικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Σου άρεσε το άρθρο; Κάνε share!

ΣΥΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ